If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера сутринта пътувах за Китен. На Карнобат се разминах със сива 156-ца с голямо нарисувано лого на марката на предния капак
Да казва колегата от В. Търново ли е
Вчера сутринта пътувах за Китен. На Карнобат се разминах със сива 156-ца с голямо нарисувано лого на марката на предния капак
Че е неговата неговата е.Колегата ако реши не може едно кафенце да изпие с некоя приятелка без да гръмне целия форум, чак жал ми става
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Точно той е бил. Сега рових по снимките от срещите на 155. Пусна ми аварийни замалко, не знам идеята каква беше. Бързах обаче и затова само бипнах за поздрав.
;
---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:48 ----------
Миналата събота карах зад кюстендилска 156 - номерът беше КН 5712 АР. Мисля, че е от форума.
А докато бях на Лозенец видях доста Алфи, но нито една позната. За сметка на това, на плажа се засякохме с Лисан на живо.
Видях и Линеа-та на колега от форума на ФИАТ - Авео.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Eй, омръзна ми от флаери. На мен в събота на паркинга на Арена-Младост някой ми беше сложил флаер с адрес на сервиз за италиански автомобили, неговата кожа.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Не само на теб...Мен постоянно ми лепват на чистачките точно от този сервиз, където и да отида....Паркинга на Мола, Паркинга на Арена запад, Паркинга на Сити центъра...Абе няма спасение
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Eй, омръзна ми от флаери. На мен в събота на паркинга на Арена-Младост някой ми беше сложил флаер с адрес на сервиз за италиански автомобили, неговата кожа.
То не беше флайър. Ръкописно върху част от пощенски плик...
Comment